Veelgestelde vragen

Waar worden de workshops georganiseerd?


De workshops vinden plaats in de gezellige loft van CEGO vzw, Schapenstraat 34, 3000 Leuven. Als je het moeilijk kunt vinden of vragen hebt over bereikbaarheid neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Wat maakt Curioso workshops extra bijzonder?


We organiseren de workshops in kleine groepen om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer zoveel mogelijk aandacht krijgt voor hun project en leerervaring! We zorgen ervoor dat elk deel van de workshop een vriendelijke, gastvrije en attente ervaring voor je is.
Kan ik boeken voor een groep?


Curioso verzorgt graag exclusieve ervaringen, creatieve activiteiten en workshops voor jouw babyshower, kinderdagverblijf, etc. Wij reizen ter plaatse of ontvangen deelnemers in onze studio. Contacteer ons met het aantal personen, de activiteit die je graag zou doen, en wanneer we dit kunnen realiseren!
Kan ik een workshop kopen voor een vriend(in)?


Ja! Wat een leuk cadeau! Wij bieden cadeaubonnen aan via onze website die gebruikt kunnen worden voor workshops en DIY-kits.
Wat moet ik meenemen naar de workshop?


In sommige workshops ga je aan de slag met verf, klei etc. Hier kan je best rekening mee houden naar kledij toe. Wij bieden zelf heel wat materiaal aan. We zullen per e-mail laten weten of er specifieke dingen zijn die je mee moet nemen naar de workshop.
Ik kan helaas de workshop niet bijwonen. Hoe kan ik annuleren?


Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kunt deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Lees hier hoe je dit precies doet.
Hoe worden de workshops in tijden van Corona georganiseerd?


Tijdens onze workshops staat ont-moeten, ontspannen en creeëren centraal. Eveneens de veiligheid van iedereen staat voorop, daarom treffen we de volgende maatregelen: * Het aantal toegelaten deelnemers per workshop is verlaagd en/of onze workshops gaan door in grotere ruimten indien mogelijk. * Er wordt aan de ingang van de workshopruimte en aan de wastafel hygiënische handgel voorzien. * Bij het binnenkomen van de ruimte, registreer je je op de aanwezigheidslijst en neem je als individu of per duo plaats aan je toegewezen tafel. * Iedere deelnemer neemt plaats aan zijn eigen tafel en/of stoel. Er wordt minimum 1,5 meter afstand voorzien tussen iedere deelnemer. * De lesgever en de deelnemers dragen altijd een mondmasker. * We zorgen maximaal voor persoonlijke knutselmaterialen (per tafel). * Tijdens de workshop mag je uiteraard gebruik maken van het sanitair. We vragen je wel telkens je handen te wassen en een mondmasker te dragen bij verplaatsingen. Tijdens de verplaatsingen hou je eveneens rekening met het afstand nemen van elkaar. * We voorzien voor iedere deelnemer een glaasje homemade lemonade of warme drank en een kleine versnapering. Neem rust en blijf thuis als je je ziek voelt of als iemand in je omgeving besmet is. Nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier. Ook in deze ongewone tijden zijn we er voor jou.