Ontwerp zonder titel (6).png

Kinderfeest

Magisch  en onvergetelijk

Vermaak de kleintjes met ons opwindende baby & peuter feestpakket!

Je hoeft niet oud te zijn om te weten hoe je een feestje moet bouwen!
 

We hebben een pakket samengesteld om kinderen vanaf hun eerste verjaardag tot en met 3 jaar te vermaken. En als zij blij zijn - ben jij blij!

 

Het feest kan plaatsvinden op een locatie van eigen keuze - wij brengen alles mee, verzorgen de sessie en ruimen na afloop alle rommel op - wat kan er beter zijn?

Nu nog het thema van het feest bepalen. Wordt het een Cirque du Enfant, Fiesta ou Siesta of een gewoonweg een beestig feestje? Aan jullie de keuze!
 

Verwonderlijke feesten met een maximale speelse toets

Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat de belangrijke details van jouw oogappels feest wordt verzorgd, van de decoratie tot het entertainment.

Hip Hoera!

Vieren

Mensen samenbrengen om de eerste verjaardagen te vieren is een speciale tijd en een paar activiteiten bij de hand hebben zal het voor iedereen relaxter maken.

Het hebben van een structuur zal hopelijk te veel chaos voorkomen en het feestplan is flexibel zodat u het kunt aanpassen aan uw groep.


Het aanbod en de activiteit zullen voor veel lachmomentjes zorgen, dus zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt om veel foto's te maken!

Ontwerp zonder titel (11).png
Ontwerp zonder titel (8).png

Boek je een feestbegeleider? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de begeleiding en opruim van de activiteit. Want dat doen wij! Indien je pakket met feestdecoratie mee boekt, zullen wij de ruimte in gekozen thema hullen.

Begeleidt je zelf het feest? Ons feestplan gidst je door alle spelactiviteiten heen, inclusief de opstelling, inspiratie, ideeën om het spel van feestvierders te prikkelen.

De keuze is aan jou!

Feestplan

Ontwerp zonder titel (9).png
Relax & Geniet

Decoratie

Uw feestpakket bevat een reeks feestversieringen voor uw themafeest.

Feestdecoraties voor de eerste verjaardag kunnen ook worden meegestuurd en alle sets bevatten een verscheidenheid aan vlaggen, ballonnen en muurdecoraties om de perfecte achtergrond te creëren voor een feest om nooit te vergeten.

Activiteit

​Een succesvolle activiteit voor jonge feestvierders is een die zintuigen en creativiteit op allerlei manieren stimuleert.

 

Daarom bevatten de feestpakketten een reeks zorgvuldig geselecteerde sensorische activiteiten.

Momenteel bieden we 3 fantastische themafeesten aan!

 

Heb je zelf een thema in gedachte? Deel het met ons en mogelijks kunnen we aanbod op maat voor je uitwerken!

Aanbod

We hebben spelmateriaal bij elkaar gebracht dat je niet per se thuis hebt liggen, weer iets nieuws dat je kindje kan ontdekken samen met de andere feestgangers.

Ontwerp zonder titel (8).png
Laat ze versteld staan!

We kunnen niet wachten om jouw feestactiviteit te organiseren!

Vul het onderstaande formulier in met een paar gegevens en onze party hosts nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij begeleiden alleen verjaardagsfeestjes  op zaterdag en zondag.

Als u geen exacte datum heeft, of flexibel bent, noteer dit dan in de ruimte onder het datumveld.

Bedankt voor de inzending!

Verjaardagen
Verjaardag
Kliedersessie
Verjaardag
Feestjes
Kliederspel

Veelgestelde vragen

Feestpakket + begeleider

Waar en wanneer gaan de feesten door?


De feesten vinden plaats op zaterdag en zondag, op een locatie naar keuze. Aarzel niet om inlichtingen in te winnen voor details en beschikbaarheid.
Hoeveel kost een feestje?

Uit welke thema`s kan ik kiezen?


We bieden momenteel de onderstaande thema`s aan:

  • Beestige feest
Een safarifeestje is een perfect genderneutraal thema voor zowel jongens als meisjes! Met een `into the wild` thema waar verschilllende dieren als tijgers, leeuwen, de revue passeren, zal je kleintje zeker van dit thema houden! Het wordt beslist een beestig feest! *Fiesta ou siesta
  • Cirque du enfant
  • Fiesta ou siesta
Een succesvolle activiteit voor jonge feestvierders is een die zintuigen en creativiteit op allerlei manieren stimuleert. De feestruimte wordt dan ingericht met (thema) knoeibakken, schilder- en tekenzone`s en meer