Ontwerp zonder titel (6).png

Kinderfeest

Magisch  en onvergetelijk

Je hoeft niet oud te zijn om te weten hoe je een feestje moet bouwen!
 

We hebben verschillende pakketten samengesteld om kinderen al vanaf hun eerste verjaardag te vermaken. En als zij blij zijn - ben jij blij!

 

Het feest kan plaatsvinden op een locatie van eigen keuze - wij brengen alles mee, verzorgen de sessie en ruimen de activiteit nadien op - wat kan er beter zijn?

Nu nog het thema van het feest bepalen. Wordt het een Cirque du Enfant, Fiesta ou Siesta of gewoonweg een beestig feestje? Aan jullie de keuze!
 

Vermaak de kleintjes met een van onze opwindende  feestpakketten!
WhatsApp Image 2021-10-09 at 21.11.49.jpeg

Verwonderlijke feesten met een maximale speelse toets

Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat de belangrijke details van jouw oogappels feest wordt verzorgd, van de decoratie tot het entertainment.

Hip Hoera!
Pink Orange Happy Birthday Facebook Post.png

Vieren

Wij regelen volledig de feestactiviteiten  en zorgen ervoor dat jouw oogappel, de andere feestgangers en jijzelf optimaal kunnen genieten.

Ook op bruiloften, familiefeesten of zakelijke events waar kinderen op de gastenlijst staan.

Ontwerp zonder titel (11).png
Ontwerp zonder titel (8).png
Ontwerp zonder titel (14).png

We zullen je vanaf de eerste aanvraag tot en met de dag van het evenement bijstaan en zorgen voor een vlotte planning. Dus leun achterover, ontspan en geniet van het schouwspel.

Wij nemen de begeleiding en opruim van de activiteit voor onze rekening,  alsook de feestdecoratie (indien je dit mee boekt)

Feestplan

Ontwerp zonder titel (9).png
Relax & Geniet
Meri-Meri-Safari-Animal-Collection-Tablescape_37ac36ef-96b0-4b8c-8ca7-02c3d033ee91_600x.jp

Decoratie

Indien je kiest voor een deluxe feestpakket ontvang je een reeks feestversieringen voor uw themafeest.

Feestdecoraties  bevatten een verscheidenheid aan vlaggen, ballonnen en muurdecoraties om de perfecte achtergrond te creëren voor een feest om nooit te vergeten.

WhatsApp Image 2021-10-09 at 21.11.49 (1).jpeg

Activiteit

​Een succesvolle activiteit voor jonge feestvierders is een die zintuigen, ontwikkeling en creativiteit op allerlei manieren stimuleert.

 

Daarom bevatten de feestpakketten een reeks zorgvuldig geselecteerde  activiteiten.

Momenteel bieden we 3 fantastische themafeesten aan!

 

Heb je zelf een thema in gedachte? Deel het met ons en mogelijks kunnen we een aanbod op maat voor je uitwerken!

zkaoezoaek (2).jpg

Aanbod

We hebben spelmateriaal bij elkaar gebracht dat je niet per se thuis hebt liggen, weer iets nieuws dat je kindje kan ontdekken samen met de andere feestgangers.

Het aanbod en de activiteit zullen voor veel lachmomentjes zorgen, dus zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt om veel foto's te maken!

Ontwerp zonder titel (8).png
Laat ze versteld staan!

We kunnen niet wachten om jouw feestactiviteit te organiseren!

 

Vul het onderstaande formulier in met een paar gegevens en onze party hosts nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij begeleiden alleen verjaardagsfeestjes  op zaterdag en zondag.

Als u geen exacte datum heeft, of flexibel bent, noteer dit dan in de ruimte onder het datumveld.

Bedankt voor de inzending!

Verjaardag
Kliedersessie
Verjaardag
Feestjes
Kliederspel

Veelgestelde vragen

Waar en wanneer gaan de feesten door?


De feesten vinden plaats op zaterdag en zondag, op een locatie naar keuze. Aarzel niet om informatie in te winnen over de feestactiviteiten, decoratie en beschikbaarheid.
Hoeveel kost een feestje?


Standaard feestpakket + begeleider is €135 Wat krijgt u...

  • Meerdere feestactiviteiten voor groep tot 10 kinderen ( €3.99 voor elk extra kind)
  • Begeleiding door pedagogische begeleiders
  • Doordacht aanbod vertrekkend uit het spelwereld van jonge kinderen.
  • De opruim van de activiteiten is ook voor onze rekening!
Deluxe feestpakket + begeleider is €160 Wat krijgt u... Meerdere feestactiviteiten voor groep tot 10 kinderen ( €3.99 voor elk extra kind)
  • Begeleiding door pedagogische begeleiders
  • Themafeest + bijhorende decoratie en tafelgerei
  • Doordacht aanbod vertrekkend uit het spelwereld van jonge kinderen.
  • De grote opruim is ook voor onze rekening!
Een voorschot van €25 is vereist op het moment van de boeking om de datum vast te leggen en het volledige bedrag wordt, na de activiteit, op de dag van het feest vereffend.
Een feestactiviteit voor de allerkleinsten. Hoe ziet dat eruit?


Een succesvolle activiteit voor jonge feestvierders is een die zintuigen en creativiteit op allerlei manieren stimuleert en waar zij vrij mogen exploreren en experimenteren. De feestruimte wordt dan ingericht met (thema) knoeibakken, schilder- en tekenzone`s en meer. De activiteiten kunnen zowel binnenshuis als buiten plaatsvinden.
Kan er een feestpakket op maat gemaakt worden?


We beseffen dat er geen 'one size fits all' is, dus we houden bij het samenstellen van uw feestplan rekening met het aantal en de leeftijden van de kinderen. Bijvoorbeeld, voor de allerjongsten kan een viering al snel overpikkeling teweegbrengen zonder zorgvuldige ingrepen. Een kleinschalige en intieme viering kan hier een groot verschil in maken. Vandaar dat we ook baby en peuterfeesten verzorgen vanaf 4 kinderen, zodat jouw oogappel tijdens zijn/haar eigen feest volledig kan opgaan en écht kan meegenieten van de viering en de activiteiten.
Wat als de andere uitgenodigden ouder of jonger zijn dan mijn kind?


De sensorische activiteiten zijn geweldig voor kinderen die bijna lopen - 3 jaar oud zijn, en zelfs tot 6 of 7 jaar oud. Deze leuke activiteiten werken bijzonder goed met gemengde leeftijdsgroepen!
Uit welke thema`s kan ik kiezen?


We bieden de onderstaande thema`s aan:

  • Beestige feest
Met een `into the wild` thema waar verschilllende dieren als tijgers, leeuwen, de revue passeren, zal je kleintje zeker van dit thema houden! Het wordt beslist een beestig feest!
  • Fiesta ou siesta
Indien je kiest voor een deluxe pakket dan voorzien we eveneens decoratie (ballonnen, slingers, pinata's, ...) en tafelgerei in het gekozen thema.
Wat is er zo bijzonder aan de activiteiten van curioso?


Waar te beginnen..we zullen het proberen bondig te houden! Als pedagogische coaches hebben we overtuigingen en waarden waar we naar handelen en die we uitdragen in welke activiteit dan ook. Elke activiteit is niet alleen ontworpen om leuk te zijn, maar ook om de creativiteit en nieuwsgierigheid van zowel de jongsten als de volwassenen aan te wakkeren. We richten inspirerende speelplekken in waar we kinderen voor het grootste deel van de tijd lekker laten bezig zijn met datgene waartoe ze zich het meest aangetrokken voelen. Wij focussen ons niet op afgewerkte werkjes/activiteiten maar op het proces waar kinderen plezier maken en geboeid ontdekken & experimenteren. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld rond inspirerende thema's en activiteiten, die dicht liggen bij de spelwereld van jonge kinderen. Ook kiezen we ervoor om een rijk aanbod te voorzien. Daarmee willen we bedoelen dat het niet alleen leuk is, maar ook boordevol ontplooiingskansen zit op. We gaan voor hetgeen dat verwondering uitlokt. Want verbeelding is de motor van (levenslange) groei! We willen een vuurtje aanwakkeren dat nog lang zal blijven branden.